• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Bloemen Merelbeke

Bloemen Merelbeke

Zoekt u verse bloemen in de buurt van Merelbeke? Tuincentrum Goessens is de ideale plek voor elke bloemenliefhebber! In onze bloemenshop vindt u een uitgebreide selectie aan snijbloemen. Wij zorgen dagelijks voor een vers en divers aanbod, zodat ons toegewijde team met zorg en creativiteit de mooiste boeketten voor u kan samenstellen. Zo garanderen wij altijd de meest verse bloemen, op slechts 20 minuten rijden van Merelbeke!

Bloemen kiezen of zelf samenstellen

Wilt u zelf bloemstukken ontwerpen of geeft u de voorkeur aan een reeds samengesteld boeket in de buurt van Merelbeke? Bij ons heeft u toegang tot een uitgebreide collectie losse bloemen voor uw persoonlijke composities. U kunt ook kiezen voor een van onze zorgvuldig voorbereide boeketten. Ons aanbod omvat onder andere:

Deskundige begeleiding

Bij Tuincentrum Goessens vindt u niet alleen een breed scala aan bloemen en boeketten, maar ook professionele ondersteuning voor al uw vragen over bloemen. Of u nu verzorgingstips nodig heeft, hulp zoekt bij het kiezen van het ideale boeket voor speciale gelegenheden, of een bijzondere wens heeft, onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen. Wij waarderen het belang van elk bijzonder moment en zetten ons in om uw ervaring met onze bloemen memorabel te maken.

Online bloemen kopen

Wij verwelkomen u graag in onze winkel, maar als u het gemak van online winkelen prefereert, bieden wij ook een uitgebreide webshop. Hier kunt u allerlei soorten bloemen bestellen naar uw voorkeur. Of u nu op zoek bent naar een luxueus boeket voor een speciale gelegenheid of een seizoensboeket dat past bij de tijd van het jaar, ons aanbod is divers en uitgebreid.

 

Onze online winkel is ontworpen voor eenvoudige navigatie, zodat u gemakkelijk en snel de perfecte bloemen kunt kiezen. Elk boeket wordt met aandacht en vakmanschap samengesteld en is beschikbaar voor zowel bezorgen als afhalen, afhankelijk van wat u het beste uitkomt.

Bloemen in de buurt van Merelbeke

Bent u op zoek naar verse en kwalitatieve bloemen nabij Merelbeke? Tuincentrum Goessens biedt dagelijks een selectie van verse bloemen die door onze deskundige medewerkers worden omgetoverd tot prachtige bloemstukken. Dit alles vindt u maar 18 minuten rijden van Merelbeke!

Bezoek onze bloemenwinkel

Wij nodigen u van harte uit om ons tuincentrum te bezoeken, vlakbij Merelbeke. Voel u vrij om contact met ons op te nemen via onze website. Ons team staat klaar om u uitgebreid te informeren over ons brede assortiment bloemen bij Tuincentrum Goessens.

Wilt u meer informatie over onze boeketten en bloemen diensten? Bel ons op +32 53 62 32 32 of mail naar [email protected]. We zien u graag bij Tuincentrum Goessens!

Routebeschrijving vanaf Merelbeke