• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Bloemen Ninove

Bloemen Ninove

Op zoek naar verse bloemen in de omgeving van Ninove? Tuincentrum Goessens is de uitgelezen plek voor alle liefhebbers van bloemen! In onze bloemenafdeling bieden wij een ruime keuze aan verse snijbloemen. Dagelijks vernieuwen we ons aanbod, zodat ons deskundige team met toewijding en creativiteit prachtige boeketten voor u kan vervaardigen. Wij garanderen u steeds de meest verse bloemen, op slechts 20 minuten afstand van Ninove!

Bloemen selecteren of zelf ontwerpen

Heeft u de wens om zelf bloemstukken te creëren, of verkiest u een kant-en-klaar boeket in de buurt van Ninove? In ons assortiment vindt u een uitgebreide selectie aan losse bloemen voor uw eigen ontwerpen. Tevens kunt u kiezen uit onze zorgvuldig samengestelde boeketten. Ons assortiment bestaat onder meer uit:

Professionele ondersteuning

In het Tuincentrum Goessens vindt u niet alleen een uitgebreid aanbod van bloemen en boeketten, maar ook deskundige ondersteuning voor al uw bloem gerelateerde vragen. Of u nu advies nodig heeft over de verzorging van bloemen, hulp wenst bij het samenstellen van het perfecte boeket voor bijzondere gelegenheden, of specifieke wensen heeft, onze ervaren medewerkers staan altijd klaar om u te ondersteunen. We hechten veel waarde aan elk speciaal moment en streven ernaar om uw ervaring met onze bloemen onvergetelijk te maken.

Online uw bloemen bestellen

Wij heten u welkom in onze winkel, maar als u de voorkeur geeft aan online winkelen, beschikken wij ook over een uitgebreide webshop. Hier kunt u gemakkelijk allerlei soorten bloemen bestellen naar uw smaak. Of u nu op zoek bent naar een luxueus boeket voor een speciale gelegenheid of een seizoensgebonden boeket dat aansluit bij de huidige tijd van het jaar, ons aanbod is veelzijdig en breed.

Onze webshop is gebruiksvriendelijk opgezet, waardoor u moeiteloos en snel uw ideale bloemen kunt selecteren. Elk boeket wordt met grote zorg samengesteld en is zowel beschikbaar voor levering aan huis als voor afhalen, naar wat voor u het handigst is.

Bloemen nabij Ninove

Bent u op zoek naar verse en hoogwaardige bloemen in de buurt van Ninove? Elke dag biedt Tuincentrum Goessens een selectie van verse bloemen die door onze deskundige medewerkers tot schitterende bloemstukken worden getransformeerd. U vindt dit alles op maar 20 minuten rijden van Ninove!

Kom langs in onze bloemenwinkel

We nodigen u uit om ons tuincentrum, gelegen nabij Ninove, te bezoeken. Neem gerust contact met ons op via onze website voor meer informatie. Ons deskundige team staat klaar om u te voorzien van informatie over ons uitgebreide bloemenassortiment bij Tuincentrum Goessens.

Voor meer details over onze boeketten en bloemen diensten kunt u ons bellen op +32 53 62 32 32 of een e-mail sturen naar [email protected]. We verwelkomen u graag bij Tuincentrum Goessens!

Routebeschrijving vanaf Ninove