• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Bloemen Oosterzele

Kom langs voor de mooiste bloemen bij Tuincentrum Goessens, op slechts 20 minuten rijden van Oosterzele. Ons continu veranderende assortiment van snijbloemen legt de nadruk op zowel kwaliteit als variëteit. 

Of je nu zelf een uniek boeket wilt samenstellen of liever gaat voor een van onze kant-en-klare boeketten voor speciale gelegenheden, ons deskundige team is hier om je te assisteren met het vinden van de ideale bloemen samenstelling, variërend van bijzondere bruidsboeketten tot elegante rouwstukken.

Professionele begeleiding

Je wordt bij ons altijd hartelijk ontvangen door ons toegewijde team, dat klaarstaat om je van professioneel advies te voorzien. We streven naar topkwaliteit door dagelijks verse bloemen aan te bieden. Met onze ruim 30 jaar ervaring en kennis op het gebied van bloemen en planten, zetten we alles op alles om elke klant een buitengewone ervaring te bieden.

Ontwerp je eigen boeket

In Tuincentrum Goessens kun je niet alleen je eigen boeket samenstellen uit ons rijke aanbod aan losse bloemen, maar ook kiezen uit een breed assortiment van zorgvuldig samengestelde, kant-en-klare boeketten. Onze selectie omvat:

Alles vers

Als je op zoek bent naar de beste plek voor verse, kwalitatieve bloemen in de omgeving van Oosterzele, dan is Tuincentrum Goessens jouw bestemming. Onze ervaren medewerkers stellen dagelijks met de grootste zorg prachtige boeketten samen uit zorgvuldig geselecteerde bloemen.

Kom gezellig langs

Bezoek Tuincentrum Goessens aan Opaaigem 26 in Erpe-Mere voor een unieke selectie aan tuin- en huisproducten. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie of specifiek advies, neem dan gerust contact op via 053/62.32.32 of stuur een bericht naar [email protected]

Ontdek de meerwaarde die wij aan uw huis en tuin kunnen bieden. Wij kijken ernaar uit u te mogen zien in Tuincentrum Goessens!

Routebeschrijving vanaf Oosterzele