• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Bloemen Sint-Lievens-Houtem

Bloemen Sint-Lievens-Houtem

Kom langs voor de mooiste bloemen bij Tuincentrum Goessens in Sint-Lievens-Houtem. Ons assortiment snijbloemen varieert voortdurend, met oog voor kwaliteit en diversiteit. Laat je creativiteit de vrije loop met onze losse bloemen, of kies voor een kant-en-klaar boeket voor elke gelegenheid. Van unieke bruidsboeketten tot stijlvolle rouwarrangementen, ons team staat klaar om je te helpen met de perfecte bloemencreatie.

Professioneel advies

Ons toegewijde team verwelkomt u altijd met een warme glimlach en voorziet u van deskundig advies, terwijl we ons inzetten voor de hoogste kwaliteit door dagelijks verse bloemen te garanderen. Met meer dan 30 jaar ervaring en expertise zijn we een vertrouwd begrip op het gebied van bloemen en planten, en streven we ernaar om elke klantbeleving uitzonderlijk te maken.

Eigen boeket samenstellen

Bij Tuincentrum Goessens hebt u de vrijheid om uw eigen boeket samen te stellen of te kiezen voor een van onze zorgvuldig geselecteerde, kant-en-klare boeketten. Ons uitgebreide aanbod aan losse bloemen nodigt uit tot het creëren van persoonlijke bloemstukken. Daarnaast bieden wij een breed scala aan vooraf ontworpen boeketten, inclusief:

Versheid gegarandeerd

Op zoek naar de ultieme bestemming voor verse en hoogwaardige bloemen in de buurt van Wetteren? Tuincentrum Goessen selecteert elke dag opnieuw de allerbeste bloemen, waarmee onze ervaren medewerkers prachtige arrangementen creëren.

Meer dan bloemen

Duik in onze levendige groene wereld met een selectie aan kamerplanten die frisheid en vitaliteit aan je woonruimte toevoegen. Ontdek een paradijs van tuinflora, variërend van levendige bloemperken tot alles wat nodig is voor een volledige tuinmake-over. Verhoog de sfeer in je huis met onze stijlvolle decoratie-items en functionele plantenbakken.

Bezoek ons tuincentrum

We verwelkomen u graag in ons tuincentrum, dat op een korte autorit van 15 minuten van Wetteren gelegen is. Voor al uw vragen of bijzondere wensen kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 09 369 18 39 of via e-mail op [email protected]. We staan

Routebeschrijving vanaf Sint-Lievens-Houtem