• Groen expert
 • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
 • Deskundige medewerkers
 • Exclusief Bloem- en bruidswerk
 • Eigen plantenkwekerij

Kerstversiering Aalst

Kerstversiering kopen in de buurt van Aalst? Bij Tuincentrum Goessens nabij Aalst koopt u heel veel mooie kerstversiering en verlichting. U kunt ook bij ons terecht voor topkwaliteit kerstbomen. Laat u inspireren!

Kerstversiering koopt u bij Tuincentrum Goessens nabij AalstKoop prachtige kerstversiering nabij Aalst

Rond de kerstdagen toveren wij ons tuincentrum om tot een sprookjesachtig kerstparadijs. Een bezoekje aan Tuincentrum Goessens brengt u dan ook meteen helemaal in de kerststemming. U koopt bij ons alles wat u nodig heeft voor een geweldige kerst. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Kerstballen en pieken
 • Kerstverlichting
 • Kerstslingers
 • Doe het zelf pakketten om decoraties te maken
 • Kerststallen
 • Kerstbomen (echt en kunst)
 • En nog veel meer kerstversiering

In ons tuincentrum in de buurt van Aalst hebben we verschillende Bekijk de bijzondere kerstversiering van Tuincentrum Goessens nabij Aalstvoorbeeld combinaties van onze prachtige kerstversiering voor u uitgestald. Hopelijk krijgt u hier inspiratie van! Onze kerstdecoraties zijn ook erg leuk om cadeau te doen. Er zijn in ons tuincentrum ook dikwijls hele leuke activiteiten te doen rondom de kerstdagen, zoals een cursus kerstukjes maken. Houd onze website en Facebookpagina in de gaten voor meer informatie.

Koop uw kerstboom met kerstversiering bij Goessens dichtbij Aalst

Naast kerstversiering verkopen we in ons tuincentrum nabij Aalst ook kerstbomen. Echte kerstbomen brengen gelijk die kerstsfeer in huis. Er gaat niets boven die heerlijke dennengeur. Wij helpen u graag om de perfecte kerstboom uit te zoeken. Heeft u liever een kerstboom met of een kerstboom zonder kluit en welke soort heeft uw voorkeur: de Nordmann of de Fijnspar? Echte kerstbomen gaan natuurlijk maar één Kerst mee. Daarnaast kunnen de uitgevallen naalden troep opleveren. Het kan dus zo zijn dat u liever een kunstkerstboom koopt. Onze kunstkerstbomen zijn nauwelijks van echt te onderscheiden! Heeft u de perfecte boom gevonden? Loop dan nog even ons tuincentrum in voor bijpassende kerstversiering.

Ook de rest van het jaar decoreren wij uw huis in de omgeving van Aalst

In de decembermaanden verkopen wij in ons tuincentrum in de omgeving van Aalst de mooiste kerstversiering, maar de rest van het jaar helpen wij u ook graag met het decoreren van uw huis. In onze woonwinkel vindt u woonaccessoires van het bekende merk Riverdale. Hier decoreert u niet alleen uw woonkamer, maar uw hele huis mee! We verkopen bijvoorbeeld vazen, lampen, kaarsen(houders), windlichtjes, beeldjes en kussentjes. Iedere maand hebben wij tevens de Monthly Must Have van Riverdale voor uw klaar staan!  Let op, de Monthly Must Have is een maandelijkse Riverdale Limited Edition aanbieding. Wees er op tijd bij want de maand is zo om! Onder het kopje aanbiedingen op onze website vindt u de monthly musthave van deze maand.

Ons tuincentrum is ook geopend op zondag. Kom snel eens bij ons langs tijdens de kerstdagen of in een andere periode!

Routebeschrijving naar uw tuincentrum met kerstversiering in de buurt van Aalst

Tuincentrum Goessens
Opaaigem 26
9420 Erpe-Mere
 
Telefoonnummer: 053/62.32.32
Fax: 053/62.84.19
[email protected]

BTW nummer: 0475.760.353