• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Bloemen Wetteren

Bloemen kopen in de buurt van Wetteren? Bij Tuincentrum Goessens zijn we gespecialiseerd in snijbloemen, bloemstukken en bruidswerk. Onze bloemen worden iedere dag vers geleverd, waardoor onze creaties lang mooi blijven.

Een boeket laten samenstellen van onze bloemen nabij WetterenPrachtige bloemen nabij Wetteren

In onze bloemenwinkel in de buurt van Wetteren liggen kant en klare boeketten voor u klaar, maar u kunt er ook voor kiezen om een boeket te laten samenstellen, geheel naar wens. Dit is bijvoorbeeld leuk om te doen wanneer u op zoek bent naar een speciaal verjaardagscadeau. Wat voor bloemen vindt u mooi: rozen, zonnebloemen of misschien kleurrijke gerbera’s? Onze bloemisten voorzien u graag van deskundig advies over de verschillende combinaties die u kunt maken. Een mooi boeket bevat bijvoorbeeld ook de juiste hoeveelheid groen. Zo stelt u samen met één van onze bloemisten een prachtig boeket samen.

Bekijk ook onze bloemenarrangementen

Onze bloemisten nabij Wetteren stellen ook bloemenarrangementen voor speciale gelegenheden voor u samen. Zij zoeken zorgvuldig bijpassende bloemen voor elke gelegenheid. Wij bieden u onder andere:

  • Bruidsboeketten
  • Overige bloemstukken als aankleding van uw bruiloft
  • Rouwarrangementen
  • Valentijns boeketten
  • Bloemen voor Moederdag

Het verliezen van een dierbare is natuurlijk verschrikkelijk en dan moet u ook nog allerlei dingen regelen voor de begrafenis. Wij zoeken graag samen met u de mooiste bloemen uit voor een waardig afscheid. De aanpak van onze bloemisten is heel persoonlijk. Ook bij vrolijkere gelegenheden, zoals Moederdag of Valentijnsdag, helpen we u graag om uw wensen te vertalen naar een mooi boeket!

Uw bruiloft nabij Wetteren laten aankleden door GoessensBloemen kopen nabij Wetteren bij Tuincentrum Goessens

Bij Tuincentrum Goessens zijn we gespecialiseerd in bruidswerk. We stellen graag prachtige bloemstukken samen van de bloemen uit ons brede assortiment om uw bruiloft in de buurt van Wetteren tot een succes te maken. U kunt door ons uw bruidsboeket laten samenstellen, maar ook de bloemstukken voor op tafel of voor op de auto, corsages, haarstukjes en andere bloemversieringen.

Kunstbloemen kopen in de buurt van Wetteren

Naast echte bloemen koopt u bij Tuincentrum Goessens in de omgeving van Wetteren ook kunstbloemen. Ze zijn nauwelijks van echt te onderscheiden! Kunstbloemen zijn vaak populair op kantoren, omdat echte bloemen hier nog weleens worden vergeten. Maar ook in de woonkamer zijn ze vaak gewenst. Ze zijn nou eenmaal erg makkelijk te verzorgen. Onze kunstbloemen zijn gemaakt van foam of van zijde. Kom snel eens bij ons langs voor prachtige snijbloemen, bruidswerk of kunstbloemen.

Routebeschrijving naar uw bloemenwinkel nabij Wetteren

Tuincentrum Goessens
Opaaigem 26
9420 Erpe-Mere
 
Telefoonnummer: 053/62.32.32
Fax: 053/62.84.19
[email protected]

BTW nummer: 0475.760.353