• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Tuincentra Oost-Vlaanderen

Van alle tuincentra in Oost-Vlaanderen is Tuincentrum Goessens toch wel de aller leukste! Bij ons vindt u een zeer breed assortiment planten, die wij zelf kweken. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in snijbloemen en bloemstukken. Wij bieden al 60 jaar kwaliteit en in 2017 werd ons werk bekroond met een gouden award.

Van alle tuincentra in Oost-Vlaanderen is Goessens uw favorietVan alle tuincentra in Oost-Vlaanderen is Tuincentrum Goessens de leukste!

Een bezoek brengen aan Tuincentrum Goessens is altijd gezellig. U kunt zes dagen per week bij ons terecht. Maar wat onderscheidt ons tuincentrum nou van andere tuincentra in Oost-Vlaanderen? Bij Goessens:

  • Kweken we onze planten zelf, waardoor we u relatief lage prijzen kunnen bieden
  • Vindt u een topbloemist
  • Kunt u ook op zondag terecht
  • Werken onze medewerkers met veel passie!

U koopt bij ons niet alleen alles voor in de tuin, maar ook leuke accessoires voor binnen. Combineer vrolijk gekleurde kussens met een leuk fotolijstje in dezelfde kleur of een boeddha met geurstokjes en originele beeldjes.

Een ruime keuze tuinplanten bij Tuincentrum Goessens

In ons tuincentrum in Oost-Vlaanderen vindt u een breed aanbod tuinplanten. We verdelen onze planten onder in drie categorieën: water- en moerasplanten, schaduwplanten en planten die graag in de volle zon staan. Onze medewerkers adviseren u graag over de verzorging van deze verschillende soorten planten. Gaat u een tuin aanleggen? Dan is het erg belangrijk om goed na te denken over de vaste planten die u in de tuin wilt hebben staan. Vaste planten komen namelijk elk jaar weer terug. U combineert eenjarige planten met deze vaste planten. Eenjarige planten, ook wel perkplanten genoemd, doorlopen hun levenscyclus in één jaar en sterven vervolgens af in de winter. Zo kunt u elk jaar voor een nieuwe look gaan. Iets origineels maken van uw tuin? Wat De mooiste bloemen van alle tuincentra in Oost-Vlaanderendacht u van een boom, heester of conifeer? Bomen zorgen voor hoogteverschil en schaduw en ze maken uw tuin op deze manier spannender. Een prachtige heester brengt daarnaast kleur in uw tuin. U kunt ook kiezen voor rozen of klimplanten. Laat deze omhoog klimmen tegen een hek, schuur of muur voor een leuk effect!

Op zoek naar tuincentra in Oost-Vlaanderen met een bloemist?

Tuincentrum Goessens heeft de beste bloemist van alle tuincentra in Oost-Vlaanderen. Bloemen kopen doet u dus bij ons! Elke dag worden er verse snijbloemen geleverd, waar wij boeketten mee samenstellen. Maak een keuze uit één van onze kant en klare boeketten of laat een boeket samenstellen. Wij bieden ook diverse arrangementen aan.

Kom snel eens langs bij Tuincentrum Goessens voor prachtige bloemen en planten!

Routebeschrijving naar uw tuincentrum in Oost-Vlaanderen

Tuincentrum Goessens
Opaaigem 26
9420 Erpe-Mere

Telefoonnummer: 053/62.32.32
Fax: 053/62.84.19
[email protected]

BTW nummer: 0475.760.353