• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Koopzondag Gent

Een koopzondag bezoeken in de buurt van Gent? Kom eens langs bij Tuincentrum Goessens! Bij ons koopt u diverse soorten planten voor binnen en buiten uit onze eigen plantenkwekerij. Daarnaast hebben we een prachtige bloemenwinkel, waar onze topbloemisten iedere dag de mooiste boeketten samenstellen.

Tuincentrum Goessens nabij Gent is open op zondagKom planten kopen op de koopzondag van Tuincentrum Goessens nabij Gent

Een bezoekje aan Tuincentrum Goessens nabij Gent is de ideale besteding van uw vrije zondag. Wat maakt ons tuincentrum een bezoekje waard? Bij Tuincentrum Goessens:

  • Werkt deskundig personeel; ons tuincentrum is al 60 jaar in de familie
  • Kweken wij onze planten zelf
  • Zijn wij gespecialiseerd in exclusief bloem- en bruidswerk
  • Vindt u gegarandeerd kwaliteit; in 2017 wonnen wij een gouden award
  • Is het elke zondag koopzondag

Genoeg reden dus om eens bij ons langs te komen! Op zondag zijn wij geopend van 09:00 tot 16:00. Van juli t/m augustus zijn we op zondag open van 09:00 tot 12:00.

Kom planten kopen in de buurt van Gent op onze koopzondag

Zondag is de ideale dag om planten te kopen. Kom ’s ochtends planten bij ons kopen en gebruik de rest van uw vrije dag om deze in de tuin of in potten te zetten. Bij Tuincentrum Goessens vindt u een ruim assortiment planten voor binnen en buiten. We verkopen diverse soorten kamerplanten, zoals bloeiende kamerplanten, groene kamerplanten en cactussen & vetplanten. Kamerplanten zien er niet alleen leuk uit, maar ze hebben ook een belangrijke functie. Deze planten zuiveren namelijk de lucht en houden het vochtgehalte op peil. Als u kamerplanten wenst die weinig De mooiste boeketten koopt u op onze koopzondag nabij Gentverzorging nodig hebben, dan zijn cactussen & vetplanten ideaal voor u! U vindt bij ons ook een breed aanbod tuinplanten. We verkopen zowel vaste planten als eenjarige planten. Wilt u uw tuin iets spannender maken? Bekijk dan eens onze rozen & klimplanten of onze bomen, heesters & coniferen.

Ook onze bloemenwinkel is geopend op zondag

Uw woonkamer opfleuren met een prachtige bos bloemen? Of bent u op zoek naar een leuk cadeau? De koopzondag van ons tuincentrum in de buurt van Gent geldt ook voor onze bloemenwinkel. Hier worden elke dag verse snijbloemen geleverd, waar onze bloemisten prachtige boeketten van maken. Er liggen altijd kant en klare boeketten op u te wachten of u kunt samen met onze bloemisten een persoonlijk boeket samenstellen. Zij voorzien u graag van deskundig advies.

Koopzondag is het ideale moment om ons prachtige tuincentrum nabij Gent te bezoeken. Kom snel eens langs!

Routebeschrijving naar uw tuincentrum nabij Gent

Tuincentrum Goessens
Opaaigem 26
9420 Erpe-Mere
 
Telefoonnummer: 053/62.32.32
Fax: 053/62.84.19
[email protected]

BTW nummer: 0475.760.353