• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Bloemist Aalst

Bent u op zoek naar een bloemist in de buurt van Aalst? Kom dan naar Tuincentrum Goessens! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in snijbloemen, bloemstukken en bruidswerk. Ook voor speciale gelegenheden kunt u dus bij ons terecht. Naast bloemen verkopen wij diverse soorten planten.

Snijbloemen

Met veel plezier maken wij elke dag de mooiste boeketten met snijbloemen. De bloemen worden dagelijks aangevuld waardoor we de beste kwaliteit en versheid garanderen. U kunt kiezen om een boeket naar uw keuze samen te laten stellen maar ook hebben we altijd al prachtige boeketten klaar liggen. 

Arrangementen

Evenals prachtige bloemstukken voor elke gelegenheid bieden wij ook andere dingen aan. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij:

  • Bruidsboeketten

  • Rouwarrangementen

  • Valentijnsboeketten

Wij nemen graag de tijd om een passend rouwboeket voor u samen te stellen. Bel van te voren even om een afspraak te maken. Ook als u boeketten voor andere gelegenheden wilt laten samenstellen, is het handig om van te voren even te bellen. Zo kunt u even rustig met onze bloemist gaan zitten om alle verschillende mogelijkheden door te nemen.

Planten

Naast een breed assortiment snijbloemen, hebben we ook veel planten die uit onze eigen kwekerij komen. Hierdoor garanderen we de beste kwaliteit tegen een lage prijs. Kom langs  in ons tuincentrum en vergelijk de diverse soorten vaste planten, eenjarige planten, kuipplanten, kruiden, rozen, klimplanten en bomen met elkaar. Naast tuinplanten verkopen we ook kamerplanten in verschillende maten.

In 2017 won ons tuincentrum een gouden award en wij zijn hier heel erg trots op. Tuincentrum Goessens biedt al 60 jaar lang kwaliteit en onze medewerkers werken met veel passie. Dus als u op zoek bent naar een betrouwbare bloemist voor een speciale gelegenheid, dan bent u bij Tuincentrum Goessens aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of kom snel eens bij ons langs en ontdek wat wij u allemaal te bieden hebben!