• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Tuincentrum Ninove

Bent u op zoek naar een tuincentrum in de buurt van Ninove? Zoek niet verder! Tuincentrum Goessens, gelegen in het prachtige Erpe-Mere, is dé bestemming voor alle groenliefhebbers uit Ninove en omstreken. Ontdek hieronder waarom ons tuincentrum de perfecte keuze is voor al uw tuin- en plantgerelateerde behoeften.

Een ruim assortiment voor elke tuinliefhebber

Bij Tuincentrum Goessens verwelkomen we u in een ware oase van groen en schoonheid. Ons uitgebreide assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan al uw behoeften als tuinliefhebber te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een scala aan kleurrijke bloemen om uw tuin op te fleuren, robuuste bomen om een majestueuze uitstraling aan uw buitenruimte te geven, sfeervolle struiken om privacy en een natuurlijke omgeving te creëren, of verbluffende decoraties om uw buitenruimte te verfraaien, u zult het allemaal vinden bij ons tuincentrum.

Vriendelijk en Deskundig Personeel

Bij Tuincentrum Goessens streven we ernaar om niet alleen een uitgebreid assortiment te bieden, maar ook een vriendelijke en gastvrije sfeer te creëren voor al onze klanten. Onze toegewijde en deskundige medewerkers zijn ware passievolle experts in alles wat met tuinieren te maken heeft. Ze staan altijd paraat om u te begeleiden en te adviseren bij het maken van de juiste keuzes. Of het nu gaat om het selecteren van de perfecte planten voor uw specifieke klimaat en grondsoort, het aanbevelen van de meest geschikte meststoffen en tuinproducten, of het verstrekken van praktische tips voor tuinonderhoud, ons team is er om u te helpen uw tuin tot bloei te brengen en te laten floreren. Wij begrijpen dat uw tuin een weerspiegeling is van uw persoonlijke stijl en smaak, en we zullen er alles aan doen om u te helpen bij het realiseren van uw droomtuin. Bij Tuincentrum Goessens bent u verzekerd van niet alleen een uitgebreide selectie, maar ook van de begeleiding en expertise die nodig zijn om uw tuinprojecten tot een succes te maken.

Tuincentrum Goessens, slechts een kwartiertje rijden!

We begrijpen dat gemak belangrijk is, en daarom is Tuincentrum Goessens de ideale keuze voor inwoners van Ninove. Ons tuincentrum is slechts een klein kwartiertje rijden vanaf het hart van Ninove, waardoor u snel en eenvoudig toegang heeft tot ons uitgebreide assortiment en vriendelijke service. Of u nu een last-minute aankoop wilt doen voor uw tuinproject of gewoon een ontspannen dagje uit plant, ons tuincentrum is altijd binnen handbereik om aan al uw tuinbehoeften te voldoen. 

Kom vandaag nog langs bij Tuincentrum Goessens in Erpe-Mere en ontdek de schoonheid van ons ruime assortiment, de vriendelijkheid van ons personeel en het gemak van onze locatie voor inwoners van Ninove. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in ons tuinparadijs!

Routebeschrijving vanaf Ninove